Csomaggal csábít a Balaton
2011.06.24, Péntek
200 millió forintos fejlesztést hajtottak végre a balatonmáriafürdői Viktor Panzióban. A családi vállalkozásban működő panzió, saját önerejét a támogatáshoz téve alakított ki új szálláshelyeket, és hozott létre új szolgáltatásokat. Így próbálnak megfelelni a modern kihívásoknak.

A jövő a családi vállalkozásokban rejlik - hangzott el a Viktor Vendégház és Panzió kibővített szárnyának avatásán. És fontosak a helyi értékek, a helyben termelt termékek bevezetése a turizmusba, hiszen a kereslet manapság a magas minőségű, helyi élelmiszert igényli.

Tengerdiné Bausz Erika ügyvezető, Viktor Panzió:
- A wellness, a bor és a gasztronómia harmóniáját igyekszünk megteremteni, és ezáltal egész éves nyitvatartást tudunk biztosítani a vendégeinknek.

Amely alapelvárás már a vendégek részéről. Ahogyan a wellness szolgáltatások megléte is, amelyeknek köszönhetően nem csak a kínálatot fejlesztette a Tengerdi család, hanem egyben vonzerőt is teremtett - emelte ki köszöntőjében Tengerdi Győző. De új szobákat is kialakítottak, melyek egytől-egyig királyi kényelmet biztosítanak az ide érkező turistáknak.

Tengerdiné Bausz Erika:
- A fejlesztés keretében 17 szoba került kialakításra, wellness komplexum, finn szauna, gőz szauna, fitneszterem. A borospincében saját borainkat kínáljuk, házias ételek vannak. Egy 160 fős konferencia terem és egy látványborospince, ahol a saját termelésű borainkat lehet megkóstolni, aztán megvásárolni.

A saját készítésű termék pedig garancia a minőségre. A nehéz gazdasági helyzetben nem is lehet másként fennmaradni - véli az ügyvezető - mint sokrétű szolgáltatást nyújtani a 21. század hétköznapokban megfáradt turistájának.

Tengerdiné Bausz Erika:
- Komplex szolgáltatást nyújtunk a vendégeinknek: szállás, étkezés, wellness lehetőségek, sportolási lehetőségek és rendezvények szervezése, és saját termelésű borainkat tudják kóstolni vendégeink egy helyen.

És a 4 csillagos szolgáltatásokat három csillagos áron élvezhetik a Viktor vendégház vendégei. Az átadó ünnepség fénypontja az épületszárny felszentelése volt.

(Somogy TV, Híradó)

Hozzászólás: