Főként belföldi vendégek foglalnak
2018.02.09, Péntek
Már érkeznek a foglalások a balatoni szállodákba a március 15-ei hosszú hétvégére. A hotelekben abban bíznak, hogy ezúttal is telt ház lesz. Főként hazai vendégek pihennek majd a tónál, s ők is családostul érkeznek. Éppen ezért a szállodákban külön gyermekprogramokkal is készülnek.

A március 15-e kapcsán tanulnak majd nemzeti dalokat meg lesz ilyen huszárok harca, kis játékuk.

Ebben a siófoki szállodában is külön programokkal várják a legkisebb vendégeket az ünnepi hosszú hétvégén.

Németh Mónika, PR és marketing menedzser, Hotel Azúr:
Lesz egy lego játszóházunk, amit nagyon-nagyon szeretnek a gyerekek, gyakorlatilag az egész itt töltött idejük alatt játszhatnak a legokkal. Amit összeraktak, azt el is vihetik. Lesz gyermek koncert, felnőtt koncert, hogy a felnőtteknek is tudjunk szórakozást biztosítani.

Jelenleg 80 százalékos a foglaltság a hotelben, mondja a szálloda PR és marketing menedzsere. Az elmúlt évek tapasztalata alapján a még szabad szobák is elkelnek március 15-ére.

Németh Mónika, PR és marketing menedzser, Hotel Azúr:
Év elejétől elkezdték már foglalni a március 15.-és hétvégéket. Úgyhogy úgy látom, hogy eléggé korán előre gondolkodnak. Ugye sok hosszú hétvége van most idén és igyekeznek ezeket pihenéssel tölteni.

Van még szabad szoba ebben a zamárdi szállodában is. Folyamatosan érkeznek a foglalások a közelgő hosszú hétvégére.

Kiss Annamária, marketing vezető, Hotel Wellamarin:
Gyakorlatilag már két hete megindult a foglalások dömpingje. Akinek időben eszébe jutott, itt nyilván családosok érkeznek hozzánk, úgyhogy náluk azért fontos, hogy időben meg tudják tervezni, hogy ki, mikor és hogyan tud jönni és közös időt együtt tölteni. 65 százalékon állunk jelenleg, de bízunk abban, hogy az elkövetkezendő kicsit több, mint egy hónap alatt még ez alakul és sőt, telt házban reménykedünk.

Ide is belföldi, leginkább családos vendégek érkeznek a hosszú hétvégén - mondta a szálloda marketing vezetője.

Kiss Annamária, marketing vezető, Hotel Wellamarin:
Az abszolút átlag a 3 éjszaka, de természetesen van olyan, aki kimaxolja a lehetőséget és 4 éjszakát is foglal. És van olyan, aki nem tud, csak 2 éjszakra jönni. De az átlag a 3.

Nemcsak a márciusi 15-ei hosszú hétvége ígérkezik telt háznak a Balaton déli partján, várhatóan húsvétkor is sok magyar pihen és ünnepel majd a tó környéki szállodákban, ahova már a húsvéti hétvégére is érkeznek a foglalások.

 

Hozzászólás: