Fürjtől az angusig
2017.10.09, Hétfő
Megkezdődött az őszi Országos Étterem Hét. A 13. alkalommal megrendezett országos akcióban ismét a legkülönfélébb ízvilágokat felsorakoztató éttermek vesznek részt: a tradicionális magyar fogásokon túl az igazi ínyencek megkóstolhatják például az olasz, a francia, az amerikai, az ázsiai vagy akár a grúz konyha jellegzetességeit is. A hagyományostól eltérő alapanyagok között néhány étterem kínálatában megtalálható lesz például a fürj, az Angus marha, a szarvas nyak, illetve még a cápahús is. Összesen 114 közép- és felsőkategóriás étterem kínálja 3300 forintos áron 3 fogásból álló menüsorát. Somogy megyéből három Balaton-parti vendéglátóhely csatlakozott; egy-egy vendéglő Fenyvesen, Balatonvilágoson és Balatonlellén. Legutóbb tavasszal egyébként rekordszámú, 26 ezer vendég vett részt az egyhetes kulináris programban. A vendéglátóhelyek listája megtalálható etteremhet.hu weboldalon.
Hozzászólás: