Van, aki 10 aranyat vár
2017.07.13, Csütörtök
LED-falakon, kivetítőkön is figyelemmel kísérhetik a szurkolók a holnap kezdődő vizes-világbajnokság programjait a Balatonnál. Siófokon több étteremben és szórakozóhelyen is gondoskodnak arról, hogy a vendégek a nyaralásuk idején is láthassák a legfontosabb eseményeket. A Plázson valóságos szurkolói központot alakítottak ki, így a strandolók sem maradnak le az úszószámokról vagy a vízilabda-mérkőzésekről.

Siófokon, a Plázson felkészültek a vizes világbajnokságra. 20 monitoron és a hatalmas LED-falakon is követhető lesz a sportesemény. Tavaly a labdarúgó Európa-bajnokságot is sokan nézték a strandon.

Antonovits Dániel, menedszer, Plázs Siófok:
Nagyon jó hangulat volt itt, a Plázson, igazából ezt szeretnénk idén nyáron is itt, a Plázson megvalósítani. Igyekszünk a nagy érdeklődésre számot tartó eseményeket, mint például a vízilabda, kiemelten kezelni. Megnézzük a programban, mik azok az események, amik nagy szurkolótábort vonzhatnak, azokat biztos, hogy fogjuk a nagy LED falakon, de igyekszünk minél többet megmutatni a programból.

A Plázson dolgozók is fontosnak tartják a világbajnokság eseményeit.

Antonovits Dániel, menedszer, Plázs Siófok
Én azt gondolom, hogy abszolút egy vonzó dolog. Hál Istennek jók vagyunk a vizes sportokban, tehát sok versenyszámban érdekeltek a magyarok, tehát sok embert fog vonzani ez a program itt, a Plázson is.

Ebben a Petőfi sétányon működő étteremben is folyamatosan működik egy televízió, amelyen láthatóak a sportközvetítések.

Nagy Milán felszolgáló, Bohém Café, Siófok:
Amikor van rá lehetőség, akkor rá-rákacsingatunk a képernyőre, hogy is állunk. Sajnos végig szurkolni nem tudjuk, de a vendégekkel együtt mindig örülünk.

A vendéglátóhely dolgozói között is vannak sportkedvelők. Nagy Milán jó szereplést vár a magyaroktól.

Nagy Milán felszolgáló, Bohém Café, Siófok:
Hosszú Katinkától mindenképp sok érmet várunk, és legalább 10 aranyat a magyar csapattól.

Vacsora vagy szórakozás közben sem maradnak le a vendégek a vb eseményeiről a Balatonnál. A legtöbb helyen folyamatosan működő kisebb-nagyobb kivetítőkkel várják a turistákat.

(Somogy TV, Híradó)

Hozzászólás: