Nagycsütörtökön tetőzött a húsvéti roham az üzletekben
2017.04.18, Kedd
Nagycsütörtökön tetőzött az élelmiszer-üzletekben a húsvéti roham, amely a karácsony előtti forgalmat idézte – írta a Világgazdaság. Nem csak a mennyiség, a minőség is fontos volt a vásárlóknak: a gyorspácolású sonkák helyett 70 százalékuk már a hagyományos érlelésűt kereste, ahogy a magas kakaótartalmú tejcsokoládé termékek aránya is 95 százalék fölé nőtt. Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára pedig arról beszélt, hogy nagyszombaton a kisebb településeken nem volt indokolt a meghosszabbított nyitvatartás sem, mert akkorra lecsengett a vásárlási láz. A legtöbb helyen volt elég pénztáros és árufeltöltő, a kasszák előtti sorok is csak elvétve nyúltak hosszúra.
Hozzászólás: